mandag 13. februar 2012

Baconsmørbrød 13.feb.2012

Hei Bloggen
I dag var det seinjobbing, noe som betyr utemiddag. Jordbærpikene sto klare til å lage mat og jeg spiste smørbrød med mozzarella og bacon.

Kommentarer: Ganske godt og ikke så alt for dyrt. Men ikke utrolig mettende. Synes faktisk det var litt lite salat til og med. Har forøvrig spist masse salat i februar. Tror dette er tredje gangen. Ikke verst.

Fiskepinner:7

Cornflakes 12.feb.2012

Hei Bloggen
I dag hadde søsteren min bursdag så da ble det så mye kaker at det ikke var behov for middag. Derfor tok jeg heller en heftig runde med cornflakes på kveldinga.

Kommentarer: Var ganske sulten etter kakemarathonet (i-landsproblem) tidligere på dagen, så det var godt med noe "ordentlig" mat. Men middag er det jo ikke da.

Fiskepinner:5

tacorester 11.feb.2012

Som jeg lovet så ble det tacorester i dag. Pga opptatt ovn og akutt sultenhet så måtte jeg varme de i mikrobølgeovnen.

Kommentarer: Var litt spent på hvordan lefsene smakte etter en runde i mikroen. De smakte godt. MEN jeg hadde puttet i noen agurkskiver som smakte forferdelig etter å ha blitt varmet opp. Fikk litt varm sylteagurkfølelse av de og det var ikke en god følelse for å si det sånn. Uten om de som trekker ned en del så smakte resten av tacoen minst like godt som dagen før.

Fiskepinner:6