søndag 2. oktober 2011

kjøttkaker 2.okt.2011

Hei bloggen
Jeg spiste faktisk kjøttkaker 1. oktober i fjor så med litt bedre planlegging burde jeg ha spist det i går.
Beklager.
Det ser kanskje ut som om jeg spiser i fra en dyptallerken men det er det altså ikke.

Kommentarer:
Mors kjøttkaker, poteter, gulrot og brun saus slår aldri feil.
Lavkarbo go home. Takk for meg

Fiskepinner: 8

Taco 1.okt.2011

I dag laget en person jeg bor med Taco. Jeg er skikkelig glad i taco så jeg sier ja takk når noen spør om jeg vil være med å spise. Opp gjennom årene har man lært seg mange tacotips (takket være RR). En av mine favoritter er å ha en ekstralefse på fatet som fanger opp det som måtte falle ned fra den du allerede spiser fra. Et annet er å knuse tacoskjell og ha i miksen.

Kommentarer: Dette var veldig godt og jeg spiste 6 store lefser i løpet av måltidet. Hadde merkelig nok ikke behov for mer mat den dagen. Litt pretensiøst å starte denne runden med en 9´er men sånn blir det altså.

Fiskepinner:9

I`m Back!

Da har det nesten gått et helt år siden sist runde med matblogging. Har jeg blitt noe mer avansert på matfronten?
La oss finne det ut sammen her på bloggen min:D

I første omgang har jeg bestemt meg for å ta en liten gjesteopptreden her den neste måneden så får vi se hvordan det går. Har du noen ønsker om hva jeg skal gjøre er det bare å rope ut.

Som en liten oppgradering fra i fjor kommer jeg også til å veie meg regelmessig gjennom denne perioden. Blir jeg feitere av å spise sånn som jeg gjør?
Min filosofi er at så lenge du lever et "normalt" liv med normal mengde aktivitet trenger du ikke å trene for å holde vekten i sjakk. Dette har jeg tenkt å bevise gjennom denne nye bloggeperioden.

Jeg bruker som regel å ligge å vippe rundt 80tallet på vekten til vanlig. Ved første innveing(1.okt), veide jeg 80,2