mandag 4. oktober 2010

Sammendrag av september







flest pizza 5
best indisk og nachos 10
dårligst nudler 3
gjennomsnitt
6,88



Hamburger 3.okt.2010





På vei hjem fra hytta etter en lang diskusjon endte vi opp med å spise på ei landeveiskro. Tror den var litt før Melhus. Skulle egentlig ha pepperoni pizza men de var tomme for pizza så da ble det hamburger i stedet.

Kommentarer: Det var en baconcheeseburger med chips. Burgeren holdt overraskende høy standard til å være fastfood. Chipsen var også god. Drar heller tilbake hit enn på Burger King.

Fiskepinner:7

Gryterett 2.okt.2010


Er på hytta på Røros og da er det gryterett på menyen. Mamma syntes vi ikke kunne bruke pappfat siden jeg skulle ta bilde av maten. Salaten ble vistnok også kjøpt inn på grunn av meg.

Kommentarer: Gryterett er ganske ganske godt men det er uansett litt kjedelig synes jeg. Men jeg forsynte meg to ganger så jeg er fornøyd. 

Fiskepinner: 7

kjøttkaker 1.okt.2010


Det ble (oppvarmede)kjøttkaker og poteter i dag. Med brun saus som bare settes rett i mikrobølgeovnen og er klar til servering!

Kommentarer: Kjøttkakene ble faktisk veldig gode og saftige selv om de bare ble varmet opp i stekepanna. Potetene var også gode. Sausen smakte som vanlig saus og man la ikke merke til at det bare var å varme den opp.

Fiskepinner: 8